tisdag 27 mars 2012

Sommarplaner


I veckan fick vi hem en lapp från dagis om att det är dags att planera sommarledigheten. Och vi tänker nog att Ofelia ska vara hemma hela sommaren. Vi har fortfarande föräldradagar kvar att ta ut, och vill passa på att vara lediga samtidigt när vi nu kan. (Och så tänker vi nog i vanlig optimistisk ordning att det säkert kommer att gå att jobba lite samtidigt som vi är hemma med barnen).

Vi vet att vi vill vara mycket på Gotland, och att vi ska på bröllop i juli. Dessutom blir det förstås en resa till Lidköping och förhoppningsvis några besök i skärgården. Men det finns ändå en risk att Ofelia klättrar på väggarna efter ett tag.

Så här kommer ett personligt meddelande till alla släktingar som vill planera in semestrar och utflykter med henne och/eller Osvald: Det är bara att hojta till så planerar vi in det!

2 kommentarer:

  1. Ni kan väl komma och vara med oss på Vätö också? Det vore så trevligt :) Julia kommer också vara hemma hela sommaren. Kram!

    SvaraRadera
  2. Det var bland annat Vätö jag syftade på när jag skrev besök i skärgården :-) AK pratade också om att låna Ofelia och vara med er på Vätö när hon kommer hem, så att Ofelia och Julia får hänga! KRAM!

    SvaraRadera