torsdag 4 november 2010

WHAT?!

Jag skulle precis lägga upp lite fina bilder till ett nytt inlägg när det kom upp en ruta där det stod att minnet var fullt. Jag får inte ladda upp fler bilder om jag inte köper mer utrymme. Jag fattar ingenting. Jag visste inte att det fanns en gräns för hur många bilder man kunde ha i sin blogg. Då hade jag ju inte slösat så. Vad gör jag nu?! Någon som vet hur man kan komma runt det?

4 kommentarer:

  1. Det är inte antalet bilder som är kruxet, utan att du har lagt upp dem högupplösta, skulle jag tro. Blogspot har en gräns på 300 mb för bildmappen.

    SvaraRadera
  2. jag förstår. jag är en sådan klåpare. men vad gör jag nu?!

    SvaraRadera
  3. Det kostnadsfria utrymmet var visst 1 gb, och det hade jag redan fyllt. Så nu har jag köpt 20 gb till för 40 kronor. Men i fortsättningen måste jag nog ändå komma på ett smidigt sätt att göra bilderna mindre innan jag laddar upp dem. Tack för hjälpen hur som helst!

    SvaraRadera
  4. Jaha, var det så mycket? Jag läste siffran 300 mb på blogspots hjälp någonstans... Hur som helst, det är rätt enkelt att göra bilderna mindre utan att behöva öppna något som helst bildprogram. När du kommer hem från din resa kan jag hjälpa dig med ett litet magiskt script som jag använder.

    SvaraRadera